Digitale Revolutie bij MKPC

Online examen Lean Six Sigma

Lean Six Sigma theorie-examens gaan volledig online!

In een wereld die in toenemende mate wordt gevormd door technologische vooruitgang, heeft MKPC belangrijke stappen gezet in de modernisering van onze examenprocessen.

Wij zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat vanaf februari 2024 het traditionele papieren theorie-examen is vervangen door een online theorie-examen. Dit is met betrekking tot alle Lean (Six Sigma) Green- en Black Belt theorie-examens. De wijze waarop wij vanaf de examens gaan afnemen is uniek in Nederland! Deze overgang brengt niet alleen efficiëntie en flexibiliteit in ons examenproces, maar biedt ook zeker voordelen voor onze examenkandidaten.

Online examen Lean Six Sigma – de voordelen op een rij:

✅In plaats van gebonden te zijn aan vaste locaties en tijdstippen, kunnen kandidaten nu zelf hun ideale plek en moment kiezen binnen het flexibele boekingssysteem van MKPC. Met maar liefst 14 locaties verspreid over heel Nederland wordt de toegankelijkheid voor deelnemers aanzienlijk vergroot! Bovendien bestaat de mogelijkheid om het examen op elk werkdag (en soms zelfs op zaterdag) af te leggen.

✅Het proces van inschrijving voor het theorie-examen is net zo eenvoudig als voorheen, met aanvullende flexibiliteit. Na registratie ontvangen deelnemers binnen 24 uur een mail met een link en vouchercode om hun locatie en tijdstip te reserveren via het boekingssysteem. De vouchercode is vanaf de dag van uitgifte 6 maanden geldig; binnen deze termijn moet je je theorie-examen hebben afgelegd. De kandidaten hebben de vrijheid om hun plannen tot 7 kalenderdagen voor het examen aan te passen, zij het met 100% kosten na deze periode.

✅Binnen een week na de examendatum ontvangen deelnemers de uitslag digitaal. Voor degenen die hun examen willen herzien, is er de mogelijkheid om een afspraak te maken via info@mkpc.nl.

online examen Lean

Deze overgang naar volledig digitaal examineren bij MKPC vertegenwoordigt niet alleen een vooruitstrevende stap in de wereld van onderwijs en certificering, maar ook een toewijding aan het optimaliseren van het proces voor deelnemers. Vind hier meer informatie in het examenprotocol.


Investeer in jezelf, jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!


MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL