Tekentalent bij MKPC

Missie en visie in beeld

Verhelderend!

Onze missie & visie zijn vorige week tijdens de maandelijkse MKPC leerdag het onderwerp van gesprek geweest. De identiteit, kernwaarden en toekomstvisie van MKPC zijn in twee teams besproken en door medewerkers met tekentalent en een dosis humor tot visuele platen vervaardigd. Een ludieke manier om de missie en visie voor iedereen begrijpelijk te maken, want een heldere omschrijving van de missie en visie van een bedrijf heeft meer succes. Het verbindt mensen en geeft richting en zingeving aan de onderneming en haar medewerkers.

Zie hier het resultaat, gemaakt door trainer Ger de Waard en marketing medewerker Valentine de Gilde:

Missie en visie mkpc_2    Missie en visie mkpc illustratie_1  

De Missie & Visie van MKPC

Missie: Succes op een prettige manier!

MKPC leert en helpt mensen en organisaties op een prettige manier klantgericht, efficiënt en effectief te werken, zodat zij het verschil maken naar hun klanten en medewerkers. Jjuist daardoor) in staat zijn optimale bedrijfsresultaten te halen.

Wij geloven in voortdurend leren en continu verbeteren, waardoor we resultaten halen op een prettige, menselijke manier. Met evenwichtige aandacht voor het organisatiebelang en het (individuele) belang van de mensen die in die organisaties werken. Op die manier gaan uitstekende (organisatie)prestaties hand in hand met de betrokkenheid en ontwikkeling van medewerkers.

De behoefte van de mens of organisatie staat bij ons centraal en is ons vertrekpunt om mee te denken in een passende aanpak of oplossing. Om daarna samen de juiste stappen te zetten naar het gewenste doel. Wij geloven erin dat het wél kan en dat je als gelijkwaardig (zaken)partner van elkaar aansprekende resultaten kunt bereiken. Voor organisaties én de mensen die er werken!

Wij doen dat met professionals, die met plezier en passie werken vanuit ervaring en expertise. Die de behoefte (her)kennen van hun klant en van daaruit maatwerk leveren op een flexibele manier. Met een resultaat waar onze klanten in hun praktijk echt iets mee kunnen!

In onze ervaring en overtuiging is dat de manier om waardevol te zijn voor en succesvol te zijn met de mensen met wie wij zaken doen.

MKPC: resultaat- én mensgericht verbeteren, om zakelijk Nederland op een prettige, menselijke wijze succesvol te maken.

Visie: Continu verbeteren, met betrokken medewerkers!

In de huidige maatschappij is in toenemende mate een gezonde balans tussen organisatie- en medewerkersbelang een voorwaarde om succesvol te zijn en te blijven.

MKPC benadert haar bedrijfsvoering vanuit deze invalshoek. Verbeteren, ontwikkelen en het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden is immers meer dan alleen het toepassen van kennis en kunde. Ook meer dan alleen het halen van resultaten. De sleutel tot een plezierig, succesvol en effectief bedrijf dat continu streeft naar leren, ontwikkelen en verbeteren, ligt in de visie van MKPC bij de mensen die de verandering vormgeven én tot stand brengen!

MKPC levert diensten in de vorm van opleidingen, consultancy en coaching enbegeleiding om organisaties te leren en te helpen op een prettige manier klantgericht, efficiënt en effectief te werken.

MKPC heeft in de uitvoering van haar diensten aandacht voor de inhoudelijk aanpak en de veranderkundige uitdagingen die spelen tijdens een organisatieverbetering. Met daarin centrale aandacht hoe het individu zelf invloed heeft op die verandering!

MKPC combineert de kracht van bewezen technieken voor het efficiënter inrichten van organisaties (Lean, Six Sigma, Scrum), met aandacht voor mensgericht veranderen. Denk hierbij aan betrokkenheid creëren, intrinsieke motivatie om te veranderen ontwikkelen en structuur geven aan die verandering.

Continu verbeteren op een prettige manier!

In de aanpak van MKPC doen we dat door het voortouw te nemen. We leiden de betrokkenen op tot het juiste inhoudelijke niveau om de verbeteringen vorm te geven. We begeleiden hen in hun eigen transitie om vanuit innerlijke betrokkenheid en intrinsieke motivatie de verbeteringen door te voeren en in stand te houden. Dat doen we altijd samen met de betrokkenen in de organisatie!

Ons motto is daarom: Voordoen – Samen doen – Zelf doen


MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL

Investeer in jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!