Op zoek naar een goede Lean Six Sigma BlackBelt training? MKPC verzorgt opleidingen op het gebied van procesverbetering en verandermanagement, maar is gespecialiseerd in Lean Six Sigma Black Belt. Deze opleidingen zijn vooral gericht op de dienstverlenende sector, retail en overheden.

Lean Six Sigma BlackBelt trainingen van MKPC

U leert in onze BlackBelt opleiding alle theorie over Lean Six Sigma. Hierbij hoort de ontwikkeling van effectieve vaardigheden en de juiste houding om de theorie succesvol en blijvend toe te passen in uw eigen projecten. Hoe u dit kunt doen, leert u tijdens diverse activiteiten en spelvormen. U krijgt dan de kans om de geleerde kennis toe te passen. Deze afwisseling tussen theorie en praktijk zorgt ervoor dat u na de Blackbelt training de capaciteiten heeft om hetzelfde voor uw bedrijf te doen.

U ontvangt het officiële certificaat

De Lean Six Sigma BlackBelt opleiding bereidt u voor op het internationale IIBLC® examen. Na het halen van dit examen ontvangt u het officiële, internationaal erkende certificaat van het IIBLC®.

Waarom de MKPC BlackBelt training?

MKPC heeft onder andere:

  • Gecertificeerde trainers met praktijkervaring
  • Opleidingslocaties door heel Nederland
  • In-company trainingen mogelijkheden
  • De beste prijs-kwaliteit én collegiale karting
  • De mogelijkheid om het officiële BlackBelt certificaat te halen

Info over BlackBelt?

Wilt u meer informatie over BlackBelt ervaringen? Vraag informatie aan of neem contact op via ons contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.