Praktijkcertificering Blackbelt

Er wordt altijd gezegd dat ‘jezelf ontwikkelen’ de beste investering is die je ooit kan doen. Vanuit MKPC onderschrijven we dat van harte, zowel voor je persoonlijke als professionele ontwikkeling!

Wij zijn daarom trots dat vier toegewijde professionals, Elsbeth, Anthony, Derk en Jody, hun Lean Six Sigma BlackBelt opleiding hebben afgerond. Niet door alleen de opleidingsdagen te volgen en het theorie certificaat te halen, maar juist ook door een geweldige eindpresentatie te geven over de twee succesvol afgeronde verbeterprojecten. Met het officiële BlackBelt Certificaat op zak hebben zij bewezen zelfstandig en succesvol hun kennis in de praktijk toe te kunnen passen op complexere verbeterprojecten.

Het hele BlackBelt opleidings- en begeleidingstraject heeft – vanaf de eerste opleidingsdag tot aan de certificering – ruim anderhalf jaar geduurd. Een intensief traject van leren, ontdekken en toepassen in de praktijk. Met soms tegenslagen, maar vaker nog hoogtepunten, als opnieuw een goede stap kon worden gezet. De opleidingsdagen en de begeleiding bij de uitvoering van de verbeterprojecten werden verzorgd door Marco Koet, Master BlackBelt in Lean Six Sigma. Met zijn drive, passie, expertise en kennis werd het – naar hun eigen zeggen – een zeer interessant en leerzaam traject. Zo hebben Elsbeth, Anthony, Derk en Jody veel nieuwe inzichten opgedaan, waarmee zij gedegen en gestructureerd verbeterprojecten kunnen leiden. Met natuurlijk als doel de werkprocessen binnen het bedrijf zichtbaar verbeteren. Zodat de medewerkers prettiger kunnen werken op een efficiëntere manier én de bedrijfsresultaten positief worden beïnvloed!

Elsbeth, Anthony, Derk en Jody hebben veel tijd en energie gestopt in het behalen van het BlackBelt certificaat en kijken nu – terecht – met trots terug op het afgelopen leertraject. En wij zijn er trots op dat wij daaraan een steentje hebben kunnen bijdragen. Wij feliciteren hen daarom nogmaals met het behalen van het BlackBelt certificaat en het nu officieel mogen voeren van de titel certified Lean Six Sigma BlackBelt.