Pioniers in Lean

Matthew Webb zwom als eerste het Kanaal over, Edmund Hillary en Tensing Norgay beklommen als eerste mensen de Mount Everest en Yoeri Gagarin maakte de eerste ruimtereis. Webb, Hillary, Norgay, Gagarin: stuk voor stuk pioniers, mensen die het avontuur zochten en tegenslagen overwonnen. Vergelijkbaar met Green- en BlackBelts, die binnen hun organisatie Lean introduceren en daarmee onontgonnen terrein betreden. Omdat ze als primus inter pares aan de slag gaan met verandering. En – vrij naar Star Trek – ‘boldly’ gaan ‘where no one has gone before’.

Hoe vergaat het deze Belts? Zijn zij eenoog in het land der blinden of roepende in de woestijn? Wat levert Lean (Six Sigma) hen op? Maar ook: waar lopen zij tegenaan: weerstand, onbegrip, afnemend enthousiasme? En hoe kan MKPC hen daarbij helpen? Voor iedereen die een Green- of BlackBelt-opleiding bij MKPC heeft gevolgd en alleen staat – of zich zo voelt – in het uitvoering geven aan Lean in haar of zijn bedrijf, organiseren wij een mooi evenement: Pioniers in Lean. 

Dat wordt een interactieve middag. Met een manager die Lean Six Sigma introduceerde bij een multinational en als loepzuivere Lean-pionier graag het gesprek met jou aangaat over tips, ‘tricks’, ‘best practices’ en valkuilen bij het invoeren van Lean (Six Sigma). En een Master Black Belt als facilitator.


Inschrijving
Je kunt je inschrijven door in het contactformulier de lege velden te vullen. Als je aan de actie mee wilt doen en/of een introducé mee wilt nemen, kun je dat in het berichtenveld van het contactformulier aangeven, door daar het woord ‘actie’ en/of de naam van je introducé in te typen.

 

 

Actie: vroege-vogelkorting voor de eerste tien aanmelders voor ‘Pioniers in Lean’

Voor de eerste tien aanmelders voor ons Pioniers-in-Lean-evenement hebben we een leuke actie. Omdat het succes van een Lean-implementatie voor een belangrijk deel wordt bepaald door de mate waarin een Lean-pionier zijn of haar omgeving kan inspireren deel te nemen aan de verandering, bieden wij je de opleiding ‘Effectief beïnvloeden van gedrag’ aan met een korting van maar liefst 20%.

Jouw deelname kost dan geen € 2.750,- maar slechts € 2.200,-.