Personeelsuitje MKPC

Medewerkers MKPC vermist!

Vanwege hun expertise én doorzettingsvermogen zijn alle medewerkers van MKPC gevraagd om in Leiden het grote geheim van Rembrandt van Rijn op te lossen. Al vele jaren wordt door onafhankelijke bronnen beweerd dat in het verborgen atelier van Rembrandt een groot onopgelost geheim schuilt. Aan de MKPC-ers de eer dit mysterie te ontrafelen.

Vol goede moed hebben de experts van MKPC zich – ondanks vele waarschuwingen vooraf – op 3 december 2018 gestort op deze uitdaging. Er is daarna echter niets meer van één van hen vernomen. Het laatste teken van leven is een foto van deze dappere helden, genomen kort voorafgaand aan de expeditie. Daarna zijn alleen nog vreemde geluiden en vage lichtschijnsel in de buurt van Het Kruithuisje waargenomen.

De politie komt graag in contact met personen die inlichtingen kunnen verstrekken!

 

Dit was de afdronk van onze gezellige personeelsuitje naar de spannende, op historische feiten en weetjes gebaseerde escaperoom in Het Kruithuisje in Leiden. Op dit voor ons onbekende terrein hebben we met vereende krachten (en met heel veel lol) ons best gedaan het mysterie van Rembrandt op te lossen.

Helaas konden we het mysterie net niet ontrafelen om uit het Kruithuisje te kunnen ontsnappen… Tijdens het aansluitende avondeten hebben we daarom unaniem geconstateerd: ‘Gelukkig hebben we meer verstand van processen verbeteren’!