MKPC denkt met je mee!

MKPC denkt met je mee!

Wat hebben we een prachtig compliment gekregen van één van onze deelnemers aan de Lean GreenBelt opleiding. Een treffend voorbeeld om te laten zien dat meedenken met de klant en de houding ‘het kan wel’ helpen om dingen voor elkaar te krijgen: de kracht van MKPC.

In dit voorbeeld volgt de deelnemer de 5-daagse Lean GreenBelt opleiding. Tijdens de opleiding blijkt haar de mogelijkheid om ook de aanvullende 2-daagse Six Sigma Module te volgen. En dat wekt de interesse van deze deelnemer. Al snel echter wordt duidelijk dat de werkgever van deze deelnemer nog niet heel Lean omgaat met dit soort ‘aanvullende’ verzoeken…

De kracht en kwaliteit van ons office-team is om mee te denken en te kijken hoe het wel kan. En dus treden zij in contact met de Academy van deze werkgever, om de extra 2 dagen opleiding geregeld te krijgen. En als dat dan is gelukt… rest een warm compliment van een blije deelnemer:

“Wauw, dit is nog eens excellente service! Ik dacht zelf dat ik een onmogelijk vraagstuk had, om nog deel te nemen aan de laatste twee opleidingsdagen, nadat alles al ingediend en afgehandeld was, en jullie hebben alles voor me geregeld. Aanbevelenswaardig!”

Kijk… en daar doen wij het voor… maximaal waarde leveren aan onze klanten!