Marco Koet

  • Lean Six Sigma Master Black Belt

Voor MKPC staat de veiligheid en gezondheid van haar klanten, leveranciers en medewerkers voorop

Download PDF
Het Coronatoegangsbewijs

MKPC volgt in het kader van de Corona-maatregelen het beleid van de Nederlandse overheid, het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst). We houden de berichtgeving van deze instanties voortdurend en nauwlettend in de gaten en passen onze werkwijze waar nodig aan.

Corona maatregelen bij MKPC

Met gebruik van de Corona Check scanner App van het RIVM  wordt op onze opleidingslocaties bij binnenkomst het coronabewijs gecontroleerd. Privacy is altijd beschermd. De gegevens van de bezoeker worden niet opgeslagen en worden alleen gebruikt voor controle van het bewijs.

De app is beschikbaar voor telefoons met Android (Google) en iOS (iPhones van Apple). Als je geen telefoon hebt of om een andere reden geen gebruik wil maken van de CoronaCheck-app, kan je ook een papieren bewijs van vaccinatie/negatieve test laten zien. Meer over het opvragen en uitprinten van een papieren bewijs, vind je op coronacheck.nl. Een afspraak om je te laten vaccineren of laten testen, doe je op testenvoortoegang.nl. Voor beide opties heb je DigiD nodig.

Ten slotte

Natuurlijk staan we u graag te woord bij vragen en/of onduidelijkheden. Wij wensen u een leerzaam en plezierig opleidingstraject. U kunt ons bereiken via 070-512 31 44 of info@mkpc.nl.