Bent u of is uw bedrijf toe aan procesverbetering en verandering? MKPC verzorgt de nr.1 Lean Six Sigma GreenBelt opleiding op het gebied van procesverbetering en verandermanagement. Onze GreenBelt trainingen zijn vooral gericht op de dienstverlenende sector, retail en overheden.

Six Sigma GreenBelt Opleiding

Tijdens onze GreenBelt opleiding leert u alle theorie over Lean Six Sigma. U ontwikkelt effectieve vaardigheden en de juiste houding om de theorie succesvol en blijvend toe te passen in uw eigen werk. Onze GreenBelt ervaringen zijn dat kandidaten dit na de training ook daadwerkelijk kunnen.

Wat kunt u na de GreenBelt opleiding?

U kunt na de GreenBelt training niet alleen procesproblemen efficiënt en gestructureerd identificeren, maar ook oplossen. Dankzij de nieuwe methoden en technieken die u leert, presteren processen beter en is de productiviteit hoger. Dit betekent lagere kosten voor uw bedrijf en een grotere tevredenheid bij uw klanten en relaties.

MKPC van GreenBelt naar BlackBelt

Onze GreenBelt training is een combinatie van de juiste tools en mindset. MKPC heeft:

  • Gecertificeerde trainers met praktijkervaring
  • 
Opleidingslocaties door heel Nederland
  • In-company trainingen als mogelijkheid
  • De beste prijs-kwaliteit én collegiale korting
  • De mogelijkheid om een officieel GreenBelt certificaat te halen

Meer info over de GreenBelt training?

Vraag informatie aan of neem contact op via ons contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk terug over de GreenBelt opleiding.