Wilt u een officieel Green Belt certificaat halen? Opleidingsinstituut MKPC verzorgt alle opleidingen op het gebied van procesverbetering en verandermanagement gebaseerd op de filosofie van Lean Six Sigma. U leert bedrijfsprocessen te verbeteren, productiviteit te verhogen en klanten beter en sneller te bedienen. Bekijk hier alle info over Green Belt certificatie.

GreenBelt training van MKPC

Aan de hand van nieuwe methoden en technieken in onze Six Sigma Green Belt opleiding, leert u hoe u problemen in uw procesvoering kunt opsporen, analyseren en verminderen. Door de juiste afwisseling tussen theorie en praktijk, kunt u tijdens de GreenBelt opleiding in diverse activiteiten en spelvormen de geleerde kennis toepassen. Dankzij deze GreenBelt ervaring bent u er klaar voor om de nieuwe kennis toe te passen in uw eigen bedrijf en leven.

Ontvang het officiële GreenBelt certificaat

De Lean Six Sigma GreenBelt opleiding bereidt u voor op het internationale IIBLC® examen. U ontvangt na het halen van dit examen het officiële, internationaal erkende certificaat van het IIBLC®.

Waarom GreenBelt bij MKPC?

Wij hebben:

–          Gecertificeerde trainers met praktijkervaring
•          Opleidingslocaties door heel Nederland
•          De mogelijkheid voor in-company trainingen
•          De beste prijs-kwaliteit én collegiale korting
–          Het officiële Green Belt certificaat

Meer informatie over Lean GreenBelt?

Vraag informatie aan of neem contact op via ons contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.