Lean OrangeBelt opleiding

Met deze opleiding word je op een interactieve manier Lean OrangeBelt! Leer hoe je Lean toepast in je eigen werk of project. Wij leren je daartoe de belangrijkste tools en technieken!

  • Leer de basisbeginselen van Lean
  • Interactieve training met veel praktijkcasussen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Overzicht

In de OrangeBelt opleiding leer je de werkwijze van Lean toe te passen en ervaar je wat het betekent om in een Lean verbeterproject te werken. Je maakt kennis met de essentie van Lean en het belang van verbetermanagement. Hoe wordt een Lean verbeterproject aangepakt? Wie spelen in een verbeterproject een belangrijke rol? Wat levert het je als medewerker of manager op als deze methodiek in je organisatie wordt ingevoerd? En, waar dien je rekening mee te houden bij het invoeren? In een aansprekende afwisseling tussen theorie, praktische oefeningen en de simulatiegame krijg je antwoord op deze en nog vele andere vragen.

Doelgroep
De OrangeBelt opleiding is bedoeld voor mensen die de eerste stappen willen zetten in het werken met Lean of (binnenkort) in hun eigen organisatie te maken krijgen met Lean. Bijvoorbeeld omdat ze betrokken zijn bij een Lean verbeterproject, een klein verbeterproject gaan leiden of manager zijn en een goede gesprekspartner willen zijn.

Om aan deze opleiding mee te doen is geen vooropleiding vereist.

Duur van de opleiding
De Lean OrangeBelt opleiding wordt gegeven op 2 aaneengesloten opleidingsdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Deze opleiding incompany
Met meer collega’s deze opleiding volgen? Wij kunnen deze opleiding ook in jouw bedrijf houden. Kijk voor meer informatie voor de incompany opleiding.
 

 

Programma


Wat kun je na de opleiding?
Na afloop van de OrangeBelt opleiding heb je op een interactieve manier een concreet beeld van de mogelijkheden om processen te verbeteren en wat de voordelen zijn om de eigen werkzaamheden (steeds verder) te verbeteren. Bovendien ervaar en leer je hoe je de basis technieken van Lean kunt toepassen en vertalen naar je eigen werk of project.

 

 

Gedurende deze dagen komt het volgende programma aan bod:

Dag 1: Introductie op Lean
Je leert wat processen zijn en wat de achtergrond is van Lean. Ook maak je kennis met de Lean filosofie en leer je wanneer en hoe je een Lean verbeterproject start. We sluiten de dag af met de eerste twee Lean concepten: het creëren van klantwaarde en het proces tekenen.

Dag 2: Lean in de praktijk
Deze interactieve dag pas je Lean technieken toe in een gesimuleerd proces en brengt zo het geleerde in de praktijk. Je leert technieken om het proces te verbeteren en ‘flow’ in het proces te krijgen. We eindigen met het borgen van de verbeteringen.

Certificaat

Je wordt opgeleid tot het internationaal erkende certificeringsniveau van een Lean OrangeBelt. Na afloop van de opleiding ontvang je het Bewijs van Deelname.

 

Je kan ervoor kiezen op te gaan voor het Lean OrangeBelt Certificaat. Deze haal je door het succesvol afronden van theorie-examen.Nederlandstalig Lean OrangeBelt examen  (€  67,50 excl. btw)
Dit examen bestaat uit 30 multiplechoicevragen. Je slaagt voor het examen als je tenminste 70% correct hebt beantwoord.

 

Data & Locaties

In de komende periode wordt de Lean OrangeBelt opleiding gegeven op verschillende plaatsen in Nederland. Er start dus altijd een opleiding bij jou in de buurt!

 

Agenda

12 mrt
Tijd: 09:00-17:00
Locatie: Utrecht
Beschikbaarheid: 5
20 apr
Tijd: 09:00-17:00
Locatie: Eindhoven
Beschikbaarheid: 5
18 mei
Tijd: 09:00-17:00
Locatie: Den Haag
Beschikbaarheid: 5
15 jun
Tijd: 09:00-17:00
Locatie: Utrecht
Beschikbaarheid: 5

 

Opleidingslocaties van MKPC
MKPC verzorgt haar opleidingen op 4 vaste opleidingslocaties, verspreid over heel Nederland. Wij verzorgen opleidingen in Den Haag, Zwolle, Utrecht en Eindhoven. Er is dus altijd een opleiding bij jou in de buurt!

Kosten

De Lean OrangeBelt opleiding kost € 695,- (excl. btw), inclusief:

  • Het Lean OrangeBelt werkboek;
  • Het arrangement;
  • De bijbehorende literatuur;
  • Het Bewijs van Deelname;

Kom je samen met een collega of vriend naar dezelfde training, dan krijgen jullie beide een korting van 15%.


MKPC is CRKBO geregistreerd en kan daarom btw-vrij factureren. Dat levert een voordeel op van 9%! Klik hier om te beoordelen of jij in aanmerking komt.

Deze opleiding incompany
Met meer collega’s deze opleiding volgen? Wij kunnen deze opleiding ook in jouw bedrijf houden. Kijk voor meer informatie voor de incompany opleiding.