Studeren in je eigen tijd en tempo!

Lean GreenBelt zelfstudie Plus®

 • Met deze zelfstudie word je in eigen tijd en tempo Lean GreenBelt Plus® op het hoogste niveau! Leer op interactieve wijze hoe je Lean toepast in je eigen werk of project. Met deze zelfstudie ontwikkel je je als professional én voer je direct aansprekende verbeteringen door in eigen werk!
  • Internationaal certificeringsniveau
  • Studeren in eigen tijd en tempo
  • Naast zelfstudie professionele ondersteuning (op afstand) in je leerproces
  • Voor een scherp gesteld budget
  • Ook beschikbaar als dagopleiding
Direct inschrijven

In de Lean GreenBelt zelfstudie Plus® leer je methoden en technieken om problemen in processen op te sporen, te analyseren en te verminderen. Daarbij leer je ook hoe je verbeteringen doorvoert met de medewerkers in jouw organisatie.

Met deze zelfstudie Plus® heb je 3 ‘live’ verdiepingsmomenten
Iedere module wordt via beeldverbinding afgesloten met een verdiepingsmoment van 1 à 1,5 uur. Hierin neemt de professional van MKPC de essentie van de bestudeerde lesstof met je door en vertaalt met jou de theorie naar jouw praktijk en/of verbetervraagstuk.
Uiteraard heb je ook alle ruimte vragen te stellen en de door jouw voorbereide opdrachten door te nemen.

De zelfstudie Plus® combineert op afwisselende wijze de theorie met tientallen opdrachten en volgt de stappen die noodzakelijk zijn bij het optimaliseren van processen. Je leert de verschillende tools en technieken toe te passen en de theorie te vertalen naar de eigen werk- of projectomgeving.

Met deze zelfstudie Plus® leert je hoe je direct ingrijpende verbeteringen realiseert door een goede analyse van het proces te maken. En dat het werken en verbeteren volgens de Lean methode uitermate succesvol en voor medewerkers plezierig is in allerlei soorten processen.

Doelgroep
Deze zelfstudie Plus® is uitermate geschikt voor leidinggevenden, projectleiders en consultants die de discipline hebben om in eigen tijd en tempo Lean GreenBelt te worden. De Lean GreenBelt is ook geschikt voor medewerkers die een rol (willen) spelen in Lean verbeterprojecten.
Om deze zelfstudie te doen is geen specifieke vooropleiding vereist.

Wat kun je na de opleiding?
Na de zelfstudie Plus® kan je zelfstandig een Lean verbeterproject starten en tot een aantoonbaar succes maken. Je kan de verschillende tools en technieken toepassen en de theorie vertalen naar je eigen werk- of projectomgeving. Na deze opleiding begrijp je de impact van veranderingen op medewerkers en de organisatie en ken je de voordelen om het eigen werk steeds verder te verbeteren.

Meer informatie lezen?
Bekijk hier de informatiefolder, lees hem nu!