Lean GreenBelt zelfstudie met praktijkdag

Je kan de Lean GreenBelt zelfstudie aanvullen met de Lean Praktijk! Dé manier om alle theorie uit de boeken in de praktijk te brengen.

In de Lean Praktijkdag leer en ervaar je hoe dit bereikt met de inzet van Lean en de actieve bijdrage van iedere medewerker. Voor een geweldig (team)resultaat!

 • Ervaar de kracht en het succes van Lean
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • Opleidingslocaties door heel Nederland
 • Speciaal voor GreenBelts die de zelfstudie doen!

Overzicht

Tijdens de Lean Praktijkdag pas je het geleerde uit de Lean GreenBelt zelfstudie toe in een realistische bedrijfssimulatie. Deze dag motiveert om je eigen werkprocessen kritisch te analyseren en te verbeteren. Je ervaart al snel dat harder werken niet helpt. De sleutel tot succes ligt bij goed inzicht krijgen in de werking van het proces en de eigen bijdrage aan het (team)resultaat. En dat ‘procesdenken’ meer brengt dan alleen sturen op afdelingsresultaat. Met je deelname aan de Lean Praktijkdag ervaar je direct de essentie van Lean en verandermanagement.

Doelgroep
De Lean Praktijkdag is bij uitstek geschikt als je de Lean (Six Sigma) GreenBelt Zelfstudie doet of hebt gedaan. Met deze praktijkdag combineer je optimaal de geleerde theorie uit de zelfstudie met de praktijk van de Lean Praktijkdag.

De Lean Praktijkdag komt tot zijn recht, als je de Lean (Six Sigma) GreenBelt zelfstudie voor ten minste 80% hebt afgerond.

Wat kun je na de opleiding?
Na deze combinatie tussen Lean GreenBelt zelfstudie en de praktijkdag  ben je in staat om zelfstandig een Lean project te starten en tot een aantoonbaar succesvol einde te brengen. Je weet de verschillende tools en technieken toe te passen en de theorie te vertalen naar de eigen werk- of projectomgeving.

Deze opleiding incompany
Met meer collega’s de zelfstudie met Lean praktijkdag doen? Wij kunnen dit voor jouw bedrijf regelen. Kijk voor meer informatie op incompany opleiding.

 

Programma

In deze opleiding leer je in eigen tijd en tempo de theorie van de Lean GreenBelt uit de zelfstudie. De praktische toepassing van Lean krijg je mee in de aansluitende Lean Praktijkdag. Daarin ervaar je de gevolgen van het invoeren van resultaat- en procesgericht werken en welke uitdagingen zich daarbij voordoen. Thema’s die aan bod komen zijn klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, afstemming met de klantorganisatie en efficiënt en effectief werken.

Ook leer je hoe medewerkers actief bij continu verbeteren betrokken worden en hoe je optimaal gebruik maakt van hun kwaliteiten.

De inhoud van de Lean GreenBelt zelfstudie en het programma van de Lean Praktijkdag vind je door deze hieronder te downloaden.

Certificaat

Na afloop van De Lean Praktijkdag ontvang je het Bewijs van Deelname.

In combinatie met de Lean (Six Sigma) GreenBelt zelfstudie word je opgeleid tot het internationaal erkende certificeringsniveau van een Lean (Six Sigma) GreenBelt.

Na afronding van deze zelfstudie, kan je er voor kiezen op te gaan voor het Lean of Lean Six Sigma GreenBelt Certificaat. Deze haal je door het succesvol afronden van het bijbehorende theorie-examen.

De mogelijkheid om je te certificeren vind je door op onderstaande button te klikken

  

 

Data & Locaties

Met de Lean GreenBelt zelfstudie kan je op elk moment starten. Zodra de factuur is betaald sturen wij je het studiepakket toe en kan je – in eigen tijd en tempo – aan de slag. De Lean Praktijkdag plannen we in op het moment dat je circa 80% van de zelfstudie hebt afgerond.

In de komende periode wordt De Lean Praktijkdag gegeven op verschillende plaatsen in Nederland. Er start er dus altijd een bij jou in de buurt!

Evenementen op aanvraag via 070 - 512 31 44

 

Opleidingslocaties van MKPC
MKPC verzorgt haar opleidingen op 4 vaste opleidingslocaties, verspreid over heel Nederland. Wij verzorgen opleidingen in Den Haag, Zwolle, Utrecht en Eindhoven.

Kosten

De Lean GreenBelt zelfstudie met Lean praktijkdag kost €920,- (excl. btw), inclusief

 • Het Nederlandstalige theorieboek Lean GreenBelt;
 • Het Nederlandstalige werkboek Lean GreenBelt;
 • De bijbehorende literatuur;
 • 2 uur coaching en begeleiding door een van onze (Master) BlackBelts.
 • Het werkboek ‘De Lean Praktijkdag’;
 • Het arrangement;
 • Het Bewijs van Deelname;

Schrijf je je samen met een collega of vriend in, dan krijgen jullie beide een korting van 15%.


MKPC is CRKBO geregistreerd en kan daarom btw-vrij factureren. Dat levert een voordeel op van 9%! Klik hier om te beoordelen of jij in aanmerking komt.

Deze opleiding incompany
Met meer collega’s deze opleiding volgen? Wij kunnen deze opleiding ook in jouw bedrijf houden. Kijk voor meer informatie voor de incompany opleiding.