Lean GreenBelt zelfstudie met praktijkdag

Je kan de Lean GreenBelt zelfstudie aanvullen met de Lean Praktijk! Dé manier om alle theorie uit de boeken in de praktijk te brengen.

In de Lean Praktijkdag leer en ervaar je hoe dit bereikt met de inzet van Lean en de actieve bijdrage van iedere medewerker. Voor een geweldig (team)resultaat!

  • Ervaar de kracht en het succes van Lean
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Opleidingslocaties door heel Nederland
  • Speciaal voor GreenBelts die de zelfstudie doen!
Direct inschrijven

Tijdens de Lean Praktijkdag pas je het geleerde uit de Lean GreenBelt zelfstudie toe in een realistische bedrijfssimulatie. Deze dag motiveert om je eigen werkprocessen kritisch te analyseren en te verbeteren. Je ervaart al snel dat harder werken niet helpt. De sleutel tot succes ligt bij goed inzicht krijgen in de werking van het proces en de eigen bijdrage aan het (team)resultaat. En dat ‘procesdenken’ meer brengt dan alleen sturen op afdelingsresultaat. Met je deelname aan de Lean Praktijkdag ervaar je direct de essentie van Lean en verandermanagement.

Doelgroep
De Lean Praktijkdag is bij uitstek geschikt als je de Lean (Six Sigma) GreenBelt Zelfstudie doet of hebt gedaan. Met deze praktijkdag combineer je optimaal de geleerde theorie uit de zelfstudie met de praktijk van de Lean Praktijkdag.

De Lean Praktijkdag komt tot zijn recht, als je de Lean (Six Sigma) GreenBelt zelfstudie voor ten minste 80% hebt afgerond.

Wat kun je na de opleiding?
Na deze combinatie tussen Lean GreenBelt zelfstudie en de praktijkdag ben je in staat om zelfstandig een Lean project te starten en tot een aantoonbaar succesvol einde te brengen. Je weet de verschillende tools en technieken toe te passen en de theorie te vertalen naar de eigen werk- of projectomgeving.