Mooie welkomstkorting en gratis workshop bij voorinschrijving Blended Learning YellowBelt

De Blended Learning YellowBelt is beschikbaar per 1 juni 2019.

Neem voor 1 juni 2019 alvast geheel vrijblijvend een voorinschrijving en ontvang een mooie welkomstkorting van 20%. Jouw deelname kost dan geen € 160,- maar tijdelijk € 128,-.

Bovendien mag je dan gratis deelnemen aan een workshop Effectief beïnvloeden van gedrag in een zakelijke omgeving, ter waarde van 95,-.

Dus aarzel niet en schrijf je!

Je doet dat door op onderstaande button te klikken. Vul vervolgens in het contactformulier de lege velden in en vermeld bij bericht: ‘voorinschrijving Blended Learning YellowBelt’.

 

 

Meer informatie over de Blended Learning YellowBelt en deze actie vind je hieronder

 

Per 1 juni 2019 beschikbaar: de Blended Learning YellowBelt
Met de Blended Learning YellowBelt maak je in een aantrekkelijke combinatie van zelfstudie via e-learning en een klassikale verdiepingssessie kennis met de essentie van Lean. Ook leer je het belang van verandermanagement kennen. Je leert de werkwijze van Lean toe te passen en ervaart wat het betekent om in een Lean-verbeterproject te werken. De opleiding geeft antwoord op vragen als:

  • Hoe wordt een Lean-verbeterproject aangepakt?
  • Wie spelen in een verbeterproject een belangrijke rol?
  • Wat levert het je als medewerker of manager op, als deze methodiek in je organisatie wordt ingevoerd?
  • Waar dien je rekening mee te houden bij het invoeren?

De Blended Learning YellowBelt is op alle mogelijke manieren afwisselend van leerstijlen: je leert thuis, maar ook in de klas, je besteedt aandacht aan de theorie, maar doet ook veel praktische oefeningen.

Opzet
De Blended Learning YellowBelt bestaat uit 1 e-learning module van ongeveer 4 uur, aangevuld met een klassikaal dagdeel, waarin  de materie wordt verdiept en door middel van opdrachten de theorie vertaald wordt naar de praktijk.

Doelgroep
De Blended Learning YellowBelt is bedoeld voor mensen die hun eerste stappen willen zetten in werken met Lean of (op korte termijn) in hun organisatie te maken krijgen met Lean. Bijvoorbeeld omdat ze betrokken zijn bij een Lean-verbeterproject, hun eigen werk willen verbeteren of als manager een goede gesprekspartner willen zijn.

Om aan deze opleiding mee te kunnen doen, is geen vooropleiding vereist.

Wat kun je na de opleiding?
Na afloop van de Blended Learning YellowBelt heb je een duidelijk beeld van mogelijkheden om processen te verbeteren en weet je wat de voordelen zijn van het steeds verder verbeteren van je eigen werk. Bovendien leer je hoe je de basistechnieken van Lean kunt toepassen en vertalen naar je werk of een project.

Certificaat
Na afloop ontvang je het YellowBelt Bewijs van Deelname.

Wil je het Lean YellowBelt Certificaat halen, dan kun je het elektronische theorie-examen doen op het platform van de e-learning. Dit examen kost 25,- per deelnemer, bovenop de genoemde opleidingsprijzen.

Kosten
De Blended Learning YellowBelt kost normaal € 160,- per deelnemer (excl. btw, excl. examenkosten) en is daarmee maar liefst 70% goedkoper dan de klassikale variant, die 545,- kost.